Despre AMN

AMN şi-a început activitatea în Olanda în anul 1997 iar în prezent este lider de piaţă în domeniul în care activează. AMN furnizează aplicaţii software, conţinut şi servicii de calitate tuturor organizaţiilor interesate de dezvoltarea cunoştinţelor, competenţelor şi comportamentului elevilor sau a angajaţilor lor.

Iniţialele AMN înseamnă: Assess – Evaluează, Manage – Gestionează şi Navigate – Navighează.

  • Evaluarea se referă la procesul de descoperirea a talentelor;
  • Gestionarea se referă la procesul de generare a rapoartelor şi de gestionare a informaţiilor;
  • Navigarea se referă la procesul de stabilirea a metodelor de consiliere corespunzătoare şi de identificare a direcţiilor de studiu care să conducă la realizarea obiectivelor individuale.

AMN deţine o poziţie fruntaşă în cadrul învăţământului profesional din Olanda. În 2010 un număr de 70.000 elevi, reprezentând aproximativ 60% din numărul total de elevi înscrişi în învăţământul profesional, au susţinut testul de evaluare şi orientare profesională Insight Intake. Creşterea cu 20% a numărului de participanţi faţă de anul precedent indică încrederea acordată de şcoli produselor şi serviciilor oferite de AMN.

AMN îşi dezvoltă în continuare produsele şi serviciile prin lansarea unui set de instrumente educaţionale numit Insight Entrée destinat învăţământului secundar. Prin folosirea produsului Insight Entrée, elevii se vor cunoaşte mai bine pe ei înşişi, vor avea o imagine mai clară asupra obiectivelor individuale, atât personale cât şi profesionale, şi vor şti care sunt paşii pe care trebuie să-i urmeze pentru a realiza ceea ce şi-au propus.

Filiala AMN din România găzduieşte departamentul de software a întregului grup AMN şi totodată dezvoltă şi comercializează produse şi servicii pentru piaţa de profil din România.